Ninebot

Ninebot

Alle Ninebot modellen bewegen intuitief. Ze volgen het lichaam van de bestuurder en houden deze in balans. Door met het lichaam te bewegen, bestuurt u de Ninebot. Zo versnelt, vertraagt en verandert u van richting. De Ninebot producten zijn compleet elektrisch, duurzaam en CO2 vrij.

Ninebot App

Ninebot communiceert via Bluetooth met uw smartphone. Zo bestuurt u zelfs enkele Ninebot modellen op afstand. De Ninebot App is beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store. De App heeft dezelfde functies als een auto dashboard en afstandsbediening. Verander functies van uw Ninebot, deel opnames, bekijk de online diagnose en vraag service aan.

Ninebot E-lite +

Ninebot E-lite + is de beste keuze voor korte reizen 1 tot 10 km. Met een maximum snelheid van 20 km/u en maximale grip van de 16-inch Michelin banden, rijdt u comfortabel over ieder begaanbaar terrein. Het high tech magnesium aluminium chassis weegt slechts 21 kg. Verwijder in een handomdraai het stuur en de Ninebot past gemakkelijk in de kofferbak van uw auto.

Ninebot One E+

Ninebot One E+ is een intelligent en modieus persoonlijk vervoermiddel. Geniet van vrijheid en verander de uitstraling door middel van diverse ledlichten via uw smartphone.

Ninebot by Segway miniPRO

Met de Ninebot by Segway miniPRO krijgt u alle voordelen van de Ninebot E-lite + en u heeft uw handen vrij! Het innovatieve Leansteer kniebesturingssysteem maakt het u makkelijk om te genieten van uw rit en uw handen vrij te houden.