e-bike

Verander iedere fiets in een elektrische fiets

Maak in 60 seconden van je favoriete fiets een e-bike met een bereik van bijna 50 kilometer en een topsnelheid van 25 km/u. Vervang simpelweg je huidige voorwiel door het urbanX wiel en je bent klaar om te gaan..
 
 

Past op 99% van alle fietsen

UrbanX is leverbaar in 7 maten, ontworpen om op 99% van alle fietsen te passen en werkt zowel met velgremmen als met schijfremmen.
 
 

Krachtige voorwielmotor

Verkrijgbaar in een 350W elektrische voorwielmotor en een 240W elektrische voorwielmotor, en daarmee in praktisch ieder land wettelijk toegestaan voor gebruik op de openbare weg.
 
 

Eenvoudige bediening

In de volledig elektrische modus kunt u met 25 km/u toeren door alleen de duimgashendel te bedienen zonder te trappen. (speciale uitvoering, verzekeringsplaatje verplicht)
 
 

Pedaal Ondersteuning Systeem

Het eerste echte e-bike wiel met een 3-niveau Pedaal Ondersteunings Systeem, schakelt gemakkelijk over tussen volledig elektrisch, pedaalondersteuning & fietsen zonder ondersteuning.
 
 

Efficiëntie Algoritme

UrbanX werkt slimmer door gebruik te maken van een speciaal algoritme dat ervoor zorgt dat 100% van de motoruitvoer wordt gebruikt om uw rit te ondersteunen.
 
 

60 seconden installatie

Verwijder het voorwiel en vervang het door het UrbanX wiel met behulp van slechts één moersleutel, één schroevendraaier en één minuut.
Producten
€ 699, 00
€ 599, 00